Een transparante verbinding

Architektenburo Dick Albers is verantwoordelijk voor het ontwerp van het nieuwe bedrijfsgebouw van de firma Bos Electro aan de Loosdrechtseweg in Hilversum.

In de ruim 6.000 m2 bevinden zich de presentatieruimtes met kantoren, montagewerkplaatsen en overslag. Het bijna 100 meter lange gebouw heeft een representatieve transparante kopgevel met een ruitvormige glazen gevelstructuur die is opgehangen aan de achterliggende hoofdconstructie. De multifunctionele ruimte is bereikbaar via de hoofdingang en vanuit de onderliggende parkeergarage. Er is een transparante verbinding gerealiseerd tussen de verschillende disciplines in het gebouw en een ruimtelijke ervaring met de omgeving. Er werd bewust gekozen voor een technische uitstraling die aansluit bij het productaanbod van de opdrachtgever.

Voor de overige projecten, referenties en info klik in de menubalk.

Printbare versie
©  architektenburo dick albers | website design & ontwikkeling: AG Media